2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Kunststof dakkapel van topkwaliteit

Heeft u interesse in een kunststof dakkapel? Bij Jordens leveren wij topkwaliteit dakkapellen waar u nooit meer naar om hoeft te kijken. Onze kunststof dakkapel leveren en monteren wij in de regio Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Barendrecht. Bezoek ook onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht. Hier zit u de talloze mogelijkheden.

 

Wist u dat een kunststof dakkapel van Jordens jaren plezier oplevert? U hoeft bijvoorbeeld nooit meer te schilderen! Met een extra 10 jaar garantie op uw dakkapel bent u verzekerd van topkwaliteit en zekerheid.
Bij de aanschaf van een kunststof dakkapel is het erg prettig als u weet dat u niet alleen een mooi, maar ook een zeer duurzaam product in huis haalt. Jordens garandeert dit doordat onze kunststof dakkapellen gemaakt zijn met hoogwaardig Keralit. Met een dakkapel creëert u direct extra ruimte aan uw woning. En hier zal u nog jarenlang van genieten, zonder dat u extra onderhoud hoeft te verrichten.

Kunststof dakkapel plaatsen in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Barendrecht?

Heeft u een oude dakkapel die gerenoveerd moet worden? Laat het ons weten. Wij helpen u graag in de regio Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Barendrecht. Nieuwe dakkapellen vervaardigen wij op maat met technisch hoogstaande materialen die voldoen aan de laatste proef- en kwaliteit voorschriften.

 

Benieuwd waarom u zou moeten kiezen voor een kunststof dakkapel van Jordens? Misschien wel omdat wij een enorm grote keuze aan topproducten bieden. Wij bekleden het dak van uw dakkapel met een onverwoestbare kunststof of een mooi pannendak. Indien gewenst maken wij uw dakkapel inclusief rolluiken in de overstek geïntegreerd. Wat uw voorkeur ook is, uw kunststof dakkapel wordt perfect door onze eigen vakmensen geplaatst.

Jordens regelt alles van A tot Z voor uw kunststof dakkapel!

Soms heeft u een bouwvergunning nodig voor uw dakkapel. Laat het ons weten, wij vragen alle vergunningen voor u aan. Inclusief de vereiste bouwtekeningen en formulieren. Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle showroom waar onze adviseurs u verder helpen. Ideaal gelegen vanuit Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Barendrecht. Wilt u contact met ons? Bel ons via telefoonnummer: 078 619 8177.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?