2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Onderhoudsvrije kunststof dakkapel

Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije kunststof dakkapel? Dan bent u bij Jordens aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk kunststof dakkappellen in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen a/d IJssel en Vlaardingen. Bezoek onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht en ontdek zelf de talloze mogelijkheden en voordelen.

 

Wist u dat een kunststof dakkapel van Jordens jarenlang meegaat? U hoeft nooit meer te schilderen! Met onze 10 jaar garantie bent u verzekerd van hoge kwaliteit en zekerheid.

 

Als u een kunststof dakkapel aanschaft is het goed dat u kiest voor een product dat niet alleen mooi is, maar vooral ook duurzaam. Wij garanderen dat doordat wij dakkapellen leveren gemaakt met Keralit. Een extra voordeel van een kunststof dakkapel is de extra leefruimte die u creëert. En hier profiteert u nog jarenlang van, zonder dat u extra onderhoud hoeft te verrichten.

Ook renovatie kunststof dakkapel in Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen en Vlaardingen

Indien gewenst kunnen wij u ook helpen bij de renovatie van uw bestaande kunststof dakkapel in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel en Vlaardingen. Nieuwe modellen maken wij altijd op maat met technisch hoogwaardige materialen die voldoen aan alle kwaliteits- en proefvoorschriften.

 

Waarom u zou kiezen voor een kunststof dakkapel van Jordens? Omdat wij een enorm ruime keuze topkwaliteit producten bieden! De dakbedekking van uw dakkapel is gemaakt van een onverwoestbare kwaliteit kunststof, maar u kunt ook kiezen voor een pannendak. Indien gewenst maken wij uw dakkapel inclusief rolluiken in de overstek geïntegreerd. Alle soorten bouwen onze eigen ervaren monteurs graag voor u op.

Wij regelen ook alle vergunningen voor uw kunststof dakkapel

Heeft u een bouwvergunning nodig voor uw kunststof dakkapel? Laat het ons weten. Wij vragen gerust de vergunning voor u aan. Daarbij zorgen wij voor de vereiste bouwtekeningen en formulieren. Wij zien u graag in onze showroom waar onze adviseur u helpt bij het kiezen van uw kunststof dakkapel. Wilt u contact met ons? Bel ons via telefoonnummer: 078 619 8177. 

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?