2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKunststof dakkapel

Jordens levert duurzame kunststof dakkapellen die nog jaren meegaan. Ontdek de voordelen! Want u bespaart op uw energiekosten. Bovendien is een kunststof dakkapel onderhoudsarm. In onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht tonen wij u diverse mogelijkheden. Met onze garantie van 10 jaar bent u extra verzekerd van hoge kwaliteit.

Kunststof dakkapellen van duurzaam Keralit

Onze kunststof dakkapellen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een kunststof dakkapel met draai-kiepvenster kozijnen of met een geïntegreerd rolluik. Uw kunststof dakkapel wordt bekleed met Keralit. Dit betekent dat uw dakkapel mooi en onverwoestbaar blijft. U hoeft nooit meer te schilderen!

 

Heeft u al een (kunststof) dakkapel, maar is deze aan vervanging of renovatie toe? Ook dan rekent u op het vakmanschap van Jordens. Alle dakkapellen worden door ons op maat vervaardigd. U kunt bij ons ook kiezen voor een kunststof dakkapel met een mooi pannendak. Indien gewenst maken wij uw dakkapel inclusief rolluiken in de overstek geïntegreerd. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Van A tot Z: wij regelen het voor u!

Wij regelen alles voor uw kunststof dakkapel

Heeft u een vergunning nodig voor uw kunststof dakkapel? Wij regelen graag de aanvraag voor u. Daarbij verzorgen wij de vereiste bouwtekeningen en het aanvraagformulier. Wij zien u graag terug in onze showroom. Uw Jordens adviseur helpt u verder bij de keuze van de ideale kunststof dakkapel.

Meer informatie of een offerte? Bel ons! Telefoonnummer: 078 6198177.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?