2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Kunststof gevelbekleding beschermt en verfraait uw woning

Met kunststof gevelbekleding van Jordens beschermt en verfraait u uw woning. Wij leveren ruim 30 jaar hoogwaardige Keralit gevelbekleding in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen a/d IJssel en Vlaardingen. Bezoek onze 2000m2 grote showroom waar wij alle soorten gevelbekleding hebben opgesteld. Wij helpen u hier graag verder.

Gevelkleding in alle soorten en maten met 10 jaar garantie

Gevelbekleding hebben wij in de vorm van Keralit panelen, dakranden, overstek, boeiboorden, gootafwerking, luifels, puivullingen en borstwerking. Alles is mogelijk bij Jordens. Bij de montage van de bekleding werken wij met eigen professionele monteurs. U krijgt bovendien 10 jaar garantie en advies aan huis. Vraag om een gratis offerte op maat!

 

Ontdek de voordelen van kunststof Keralit gevelbekleding voor uw woning. Doordat het gemaakt is van zeer duurzaam en onderhoudsvrij kunststof hoeft u nooit meer te schilderen. De bekleding voorkomt vochtdoorslag en zorgt bovendien voor een perfecte isolatie van uw woning. U kunt uw woning helemaal naar eigen smaak verfraaien. Of u nu in een nieuwbouw woning, boerderij of monumentaal pand woont.

Kunststof gevelbekleding in Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen en Vlaardingen

Om u te verzekeren van kunststof gevelbekleding die nog jaren meegaat geven wij u maar liefst 10 jaar garantie. De bekleding wordt altijd vakkundig gemonteerd door eigen monteurs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel of Vlaardingen? Kom langs in de showroom of bel ons via telefoonnummer: 078 619 8177.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?