Hoogwaardige, onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Kunststof Kozijnen plaatsen in Den Haag

Uw kozijnen zijn dringend toe aan vervanging? Jordens Kunststoffen helpt u graag uit de brand! Wij zijn dé leverancier van hoogwaardige, onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen in Den Haag en omgeving.

 

Er zijn talloze redenen waarom ook u baat heeft bij het kiezen van kunststof kozijnen. Zo bespaart u met dit type kozijnen energie en verbetert u het wooncomfort aanzienlijk. Daarnaast zijn kunststof kozijnen ook vanuit esthetisch oogpunt een geliefde keuze. Bij ons kunt u kiezen voor kozijnen in diverse uitvoeringen en maten van de merken K-Vision en Inoutic.

 

Wij plaatsen al maatgemaakte kunststof kozijnen vanaf € 580,- (inclusief BTW). Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw woonwensen. Wilt u weten wat de prijs van uw ideale kunststof kozijnen is? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Dit is waarom u Jordens kiest voor kunststof kozijnen in Den Haag

Kiezen voor kunststof kozijnen betekent investeren in een duurzaam product. Kozijnen van dit type zijn onderhoudsvrij en zijn uitermate geschikt voor het isoleren van warmte en geluid. Bij ons heeft u ruime keuze uit kunststof kozijnen in verschillende uitvoeringen, zoals vaste kozijnen, draai/kiep kozijnen of een combinatie van de twee uitvoeringen. Al onze draai/kiep ramen hebben SKG** veiligheidsbeslag. Of uw woning nu een moderne, industriële of monumentale stijl heeft: in ons ruime assortiment van uitvoeringen vindt u gegarandeerd kunststof kozijnen die aansluiten op uw wensen.

 

Profielen Jordens Kunststoffen
Kunststof Kozijnen Jordens
draai/kiep kunststof kozijn

Bekijk onze kunststof kozijnen in de showroom!

Wilt u graag eens met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn? Dan bent u van harte welkom in onze 2000m2 showroom! Graag verwelkomen wij u hier zodat u op uw gemak alle kunststof kozijnen kunt bekijken en ons alle vragen kunt stellen die u mogelijk heeft.

 

Vindt u het prettiger om de kunststof kozijnen die wij bieden in uw eigen omgeving te bekijken? Ook dat is mogelijk! Met onze showroombus komen wij vrijblijvend bij u voorrijden zodat u ons aanbod kunt bekijken waar en wanneer het u uitkomt. Zo maakt u direct kennis met onze producten en kunt u tegelijkertijd profiteren van passend advies van één van onze specialisten!

Politie-keurmerk-veilig-won
SKG-keurmerk
KOMO-keurmerk
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?