2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Ontdek de voordelen van onze kunststof kozijnen

Bij Jordens hebben wij 30 jaar ervaring in het leveren en monteren van kunststof kozijnen in de regio Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Barendrecht. Hierdoor weet u zeker dat u vakmanschap en hoge kwaliteit kozijnen in huis haalt.

 

In onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht tonen wij u ruim 50 soorten kunststof kozijnen. Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de beste keuze. Wij werken met advies aan huis en eigen ervaren monteurs. De kozijnen zijn leverbaar in alle soorten en uitvoeringen. Bij Jordens is alles van A tot Z geregeld!

Kunststof kozijnen in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Barendrecht

Kunststof kozijnen zijn uitermate geschikt voor mensen die zoeken naar kwaliteit, besparing op energiekosten en meer leef comfort. De kunststof kozijnen van Jordens zorgen hiervoor. Naast hun mooi afgewerkte uiterlijk zorgen de ramen ook voor een optimale warmte- en geluidsisolatie en demping. Onze adviseur komt graag bij u langs voor advies aan huis in de regio Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Barendrecht.

 

De kozijnen van kunststof zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals een vast kozijn, draai/kiep of een combinatie hiervan. De kozijnen met een draai/kiep systeem leveren wij met veiligheidsbeslag. Onze kunststof kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en gebouwen. Van hypermodern tot monumentaal.

Wij bieden u de nieuwste generatie kunststof kozijnen

In de regio Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Barendrecht werken wij met de nieuwste generatie kunststof kozijnen. Dit zijn speciale 5-kamer technologie ramen die zorgen voor een zeer goede isolatie en stabiliteit. U kiest bij ons uit 2 soorten profielen: het AD profiel of HL (Holland) profiel. De afwerking is daarbij glad of met een houtlook. De houtverbinding look met rechte lasnaden is ook een mogelijkheid.

 

Woont u in of in de omgeving van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Barendrecht? Wij geven u graag meer informatie over onze kunststof kozijnen. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom. Telefoonnummer: 078 619 8177.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?