2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Kunststof kozijnen merken uit Duitsland

U zoekt naar kunststof kozijnen van merken uit Duitsland? Bij Jordens leveren en plaatsen wij hoge kwaliteit kozijnen van Duitse merken. Wist u trouwens dat het kunststof kozijn een Duitse uitvinding is? In de jaren vijftig, toen steeds meer mensen hun eigen woning kochten, zocht men ook naar een beter alternatief voor houten kozijnen. In Duitsland ontwikkelde ze daar als eerste dit type kozijn.

 

Tegenwoordig kan u ook voor kunststof kozijnen van merken uit Duitsland bij ons terecht. Wij werken met de bekende Duitse K-vision kozijnen, voorzien van een KOMO Attest met certificaat. Hierdoor voldoen ze ook aan de Nederlandse normen en heeft u de garantie van een kwaliteitsproduct dat nog jaren meegaat. In onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht vindt u meer dan 50 kozijnen van Duitse merken.

Waarom kiest u voor Duitse kunststof kozijnen?

Duitse kunststof kozijnen staan voor kwaliteit. Bovendien bespaart u geld door een lagere energierekening en u verbetert uw wooncomfort. De kozijnen merken uit Duitsland zorgen daarnaast voor een nette afwerking en een optimale geluids- en warmte isolatie of demping. Bij Jordens zijn Duitse kozijn merken leverbaar in alle maten en uitvoeringen.

 

Onze kozijnen van merken uit Duitsland zijn er in vele varianten. Denk aan een vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep kozijnen hebben allemaal een veiligheidsbeslag. De kozijnen zijn ideaal voor alle soorten huizen en gebouwen. Van modern tot industrieel en zelfs monumentale panden. De kunststof kozijnen beschikken over een 5-kamer technologie dat zorgt voor een optimale isolatie.

Meer informatie over kozijn merken uit Duitsland

Wilt u meer weten over onze kozijnen merken uit Duitsland? Breng een bezoek aan onze showroom met ruim 50 soorten kunststof kozijnen. Wilt u direct een advies op maat? Maak dan een afspraak bij u op locatie. Onze adviseur neemt dan direct te maten op en toont u wat mogelijk is. Ons telefoonnummer: 078 619 8177.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?