Hoogwaardige, onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Kunststof Kozijnen plaatsen in Rotterdam

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Jordens is dé leverancier in Rotterdam van hoogwaardige, onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn een grote aanwinst voor ieder huis, denk hierbij aan het besparen van energie, het verbeteren van wooncomfort en het mooie uiterlijk. Wij maken gebruik van de merken K-Vision en Inoutic, leverbaar in diverse uitvoeringen en alle mogelijke maten.

 

Wij plaatsen kunststof kozijnen al vanaf € 580,- (inclusief BTW) – altijd op maat gemaakt en aansluitend bij uw woonwensen. Bent u benieuwd naar de prijs van uw ideale kunststof kozijnen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten vertellen u precies wat de kosten zijn!

Waarom kunststof kozijnen van Jordens Kunststoffen?

Het aanschaffen van kunststof kozijnen brengt veel voordelen met zich mee. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij, van hoogwaardige kwaliteit en een duurzame investering die warmte en geluid isolerend werken. Wij plaatsen kunststof kozijnen in verschillende uitvoeringen zoals: vast kozijn, draai/kiep kozijn of in combinatie van deze twee uitvoeringen. De draai/kiep ramen worden allemaal voorzien van SKG ** veiligheidsbeslag. De verschillende uitvoeringen van de kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen; van modern en industrieel tot aan monumentaal.

Profielen Jordens Kunststoffen
Kunststof Kozijnen Jordens
draai/kiep kunststof kozijn

Bekijk onze kunststof kozijnen in de showroom!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies op maat aan huis? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [adcalls] of kom langs om inspiratie op te doen in onze 2000m2 showroom. Wij nodigen u graag uit om alle mogelijke kunststof kozijnen voor uw woning of bedrijfspand te bekijken. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder. Van A tot Z: alles is geregeld bij Jordens Kunststoffen!

Politie-keurmerk-veilig-won
SKG-keurmerk
KOMO-keurmerk
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?