Hoogwaardige, onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Kunststof Kozijnen plaatsen in Utrecht

Op zoek naar een bedrijf die Kunststof Kozijnen plaatst in Utrecht? Jordens is dé leverancier in Utrecht van hoogwaardige, onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen. Naast de mooie uitstraling voor ieder huis zorgen kunststof kozijnen ook voor besparing op de energiekosten. Wij maken gebruik van de merken K-Vision en Inoutic, leverbaar in diverse uitvoeringen en alle mogelijke maten.

 

Het plaatsen van kunststof kozijnen kan bij ons al vanaf € 580,- (inclusief BTW) – altijd op maat gemaakt en aansluitend bij uw woonwensen.
Bent u benieuwd naar de prijs van uw ideale kunststof kozijnen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten vertellen u precies wat de kosten zijn!

Waarom kunststof kozijnen van Jordens Kunststoffen?

Kies voor kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen van Jordens. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij en een duurzame investering die warmte en geluidsisolerend werken. Onze kozijnen plaatsen we in Utrecht in verschillende uitvoeringen zoals: vast kozijn, draai/kiep kozijn of een combinatie van deze twee uitvoeringen. De draai/kiep ramen worden allemaal voorzien van SKG ** veiligheidsbeslag. De kunststof kozijnen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor ze een mooie aanvulling zijn op ieder interieur; van modern en industrieel tot aan monumentaal.

 

Profielen Jordens Kunststoffen
Kunststof Kozijnen Jordens
draai/kiep kunststof kozijn

Bekijk onze kunststof kozijnen in de showroom!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u advies op maat aan huis? Neem contact met ons op via [adcalls] of kom langs om inspiratie op te doen in onze 2000 m2 showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder van A tot Z.

Politie-keurmerk-veilig-won
SKG-keurmerk
KOMO-keurmerk
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?