2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Kunststof schuifpui bij Jordens

Bent u op zoek naar een mooie kunststof schuifpui? Bij Jordens vindt u hem! Wij leveren diverse soorten kunststof schuifpuien in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel en Vlaardingen. Bezoek onze 2000m2 grote showroom! Hier staan diverse schuifpuien voor u opgesteld. Onze adviseur toont u graag de talloze opties en voordelen.

 

Wij geven u 10 jaar garantie, advies aan huis en montage door eigen ervaren monteurs. Kortom: van A tot Z, alles is geregeld bij Jordens!

 

Onze kunststof schuifpui is vervaardigt van hard PVC dat zorgt voor een verhoogde slagvastheid. Uw schuifpui is goed bestand tegen kou, regen en vocht. U hoeft nooit meer te schilderen, de schuifpuien trekken niet krom en blijven ook bij grote formaten recht doordat ze gemaakt zijn met een dubbele stalen onderkern.

Maatwerk kunststof schuifpuien in Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen en Vlaardingen

In de regio Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen a/d IJssel en Vlaardingen voorzien wij u van een kunststof schuifpui in diverse kleuren, wit of crème en glad of met een houtdecor. Al onze schuifpuien voorzien wij standaard van een isolerende HR++ beglazing of indien gewenst met gelaagd glas. Wij bieden u de keuze uit een schuifpui met een hef-schuifsysteem, schuifsystemen met een lichte en elegante uitvoering of vouwsystemen.

Alles is mogelijk voor uw ideale kunststof schuifpui

Bij Jordens vervullen wij graag alle wensen als het om een kunststof schuifpui aankomt. Indien u wenst maken wij uw schuifpui op maat in elk type glas en met diverse mogelijkheden voor tussenstijlen of spijlen. Kom langs in onze showroom in Zwijndrecht, goed te bereiken vanuit Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen en Vlaardingen. U bereikt ons telefonisch via telefoonnummer: 078 619 8177.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?