2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

3x plissé gordijnen zonder te boren of te schroeven

25 januari 2022

Plissé gordijnen zijn dé functionele en sfeervolle toevoeging aan iedere ruimte. Ze zijn geschikt als raamdecoratie in de woonkamer, keuken, badkamer, maar ook kantoor of voor thuiswerkers. Een goede keuze voor ieder interieur zou u zeggen. Plissé gordijnen zorgen ervoor dat u wel uw privacy behoudt, maar tegelijkertijd optimaal van het daglicht kunt genieten. Daarnaast zijn plissé gordijnen zonwerend, dit zorgt zomers dus ook voor verkoeling in uw huis. De bediening is eenvoudig waardoor u gemakkelijk de gewenste privacy en lichtinval reguleert. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor er altijd een gordijn is die bij uw inrichting past. Wij geven u vast een voorzetje en hebben ons favoriete drie plissé gordijnen voor u op een rijtje gezet.

Jordens’s favoriete plisse gordijnen

  1. Speedy Pliss
  2. Day ’n Night plissé
  3. Switch plissé

Speedy Pliss voor ideaal gebruiksgemak

Wat de Speedy Pliss zo uniek maakt, is het feit dat dit type raamdecoratie te monteren is zonder te boren of te schroeven. Door middel van magneetband wordt dit plissé gordijn namelijk bevestigd op de glaslatten van het kunststof (of houten) kozijn. De Speedy Pliss is geïntegreerd in een smal aluminium frame, waardoor een nagenoeg vlakke montage mogelijk is. Het zonwerende en isolerende gordijn kan zowel van boven naar beneden bediend worden. Bent u niet handig met een boormachine of wilt u liever geen gaten maken in uw mooie kunststof toepassingen? Ga dan voor de Speedy Pliss.

De veelzijdige Day ’n Night plissé 

Dit type plissé raambekleding combineert twee verschillende stofsoorten in 1 aluminium frame dat door een staal- en magneetband bevestigd wordt. Hierdoor kunt u zelf bepalen welk plissé gordijn op welk moment van de dag gebruikt wordt: bijvoorbeeld een transparante stof voor overdag en een verduisterende stof voor in de avond.  U kunt dus spelen met lichtinval en ze gebruiken zoals u dat wilt. De bediening kan zowel top-down als bottom-up zijn.

Switch plissé

Dit type raambekleding is een top-down/bottom-up plissé bevestigd in aluminium en speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen. Net als de voorgaande gordijnen kan ook dit type zonder boren of schroeven geplaatst worden. De switch plissé kan op diverse manieren gepositioneerd worden. Zowel van boven naar beneden als van beenden naar boven of een combinatie van beiden. Voor alle drie de gordijnen geldt dus dat het bedieningsmechanisme veel vrijheid geeft om hiermee te spelen. Wanneer u de gordijnen in het midden van het raam plaatst heeft u zowel privacy als veel lichtinval! Om ervoor te zorgen dat uw gordijnen een echte oogvanger zijn of juist een subtiele toevoeging bieden aan het interieur kunt u kiezen uit diverse kleuren. Beige of grijstinten zijn vaak populair voor de woonkamer terwijl felle kleuren vaker worden gekozen om een werk, logeer- of kinderkamer op te fleuren. Het doel van plissé gordijnen kan verschillen. Zo wilt u op de slaapkamer hoogstwaarschijnlijk gordijnen die verduisterend zijn, maar in uw keuken liever niet. Alle mogelijkheden zijn optioneel voor elke ruimte, dus ook maatwerk. Plissé gordijnen komen het beste tot hun recht wanneer deze op maat zijn voor uw raampartij. Bij Jordens bieden wij daarom graag oplossingen op maat. Wij meten en plaatsen de gordijnen voor u! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?