2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Dakkapel plaatsen? Wij lopen alvast de plaatsingsdag met u door!

17 mei 2019

Oké, de kogel is door de kerk. U heeft besloten dat u uw dak aan gaat pakken en een nieuwe dakkapel wil laten plaatsen. Wat moet er dan gaan gebeuren? Wat wordt er van u verwacht en hoe gaat die verbouwing precies in zijn werk? Wij begrijpen dat het prettig is om wat zekerheid en duidelijkheid te hebben over de werkzaamheden. Dus wij lopen alvast de plaatsingsdag met u door!

Kunststof dakkapel: een zinnige investering

Een leven lang genieten van een dakkapel, die ook nog eens onderhoudsvrij is. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar het kan! En daarom is het een erg goede investering. Je creëert meer ruimte en licht op je zolderverdieping. Dit wordt een volwaardige ruimte in je huis, die daarmee de waarde van je huis verhoogt. Vervolgens heb je geen omkijken meer naar de dakkapel, want het duurzame kunststof heeft amper onderhoud nodig. De investering dus meer dan waard.

Dakkapel op maat

Het fijne is dat de kunststof dakkapellen in alle soorten en maten geleverd kunnen worden, zodat deze perfect aansluit bij de stijl van uw huis en uw dak. De eerste stap is dan ook het bepalen wat het uiterlijk zal worden, welke materialen we gaan gebruiken en wat de gewenste maat is. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel met een pannendak zodat deze heel natuurlijk opgaat in het dak. We gaan meten en maken een plan, is alles akkoord dan plannen we de werkzaamheden in!

Goede voorbereiding is het halve werk

Het is een waarheid als een koe. Ook voor dit soort verbouwingen geldt: een goede voorbereiding is het halve werk en u kunt daar zeker zelf ook al wat aan doen! Voor de monteurs is het prettig dat de werkruimte leeg is. Dit betekent niet dat uw gehele zolder leeggeruimd moet worden, want dat is in sommige gevallen een enorme klus. Zolang de monteurs maar enigszins de ruimte hebben om de dakkapel op te kunnen bouwen en uw waardevolle spullen niet in de buurt staan is het goed! De rest van de spullen kunnen simpelweg afgedekt worden met plastic tegen het stof en de klus kan van start.

Een gat in mijn dak!

Dan is het tijd voor misschien wel het spannendste moment: we maken een gat in het dak! De dakkapel wordt door ons helemaal op maat gemaakt. Voordat deze ter plekke in elkaar gezet kan worden moet er daarvoor ruimte gemaakt worden. Ervaren monteurs maken een opening in het dak en verstevigen waar nodig de constructie. De pannen en het puin gaan in zakken. De dakkapel wordt vervolgens op uw zolders in het vrijgemaakte gat opgebouwd, alle randen maken we waterdicht en uiteraard werken we alles netjes af.

Het resultaat

Dan is de klus geklaard! U krijgt natuurlijk uitleg over hoe u de ramen kunt openen, hoe de eventuele bijbehorende zonwering of rolluiken werken en al uw vragen die u nog mocht hebben worden beantwoord. We laten de zolder netjes achter en het puin nemen we mee en voeren wij af. Mocht er nog iets aan de hand zijn? Dan kunt u natuurlijk altijd meteen contact met ons opnemen.

 

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?