2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Deurmaat mogelijkheden voor uw achterdeur bij Jordens

4 april 2023

Deurmaat mogelijkheden voor achterdeuren

Vrijwel elke woning heeft een achterdeur, die toegang biedt tot een tuin, terras of andere buitenruimte. Elke woning en elke situatie is weer anders, en dat geldt ook voor de deurmaat. Achterdeuren zijn dan ook in heel veel verschillende maten, uitvoeringen en materiaalsoorten verkrijgbaar.

Welke opties qua deurmaat biedt Jordens?

Hoe breed is een achterdeur eigenlijk? Er zijn best een groot aantal verschillende maten mogelijk, 83 en 88 centimeter komen bijvoorbeeld veel voor. De laatste jaren zijn achterdeuren van 93 centimeter echter begonnen aan een opmars. Deze maat is tegenwoordig ook steeds vaker de standaard in nieuwbouwprojecten. Toch zijn er nog een breed scala andere maten in omloop, wel tot een uiterst smalle 53 centimeter!

De hoogte van deuren varieert wat minder, 201.5, 211.5, 231.5 en 234 centimeter zijn de gangbare hoogtematen. Dan is er nog de dikte van de achterdeur: daar zijn de meest voorkomende maten 38, 54 en 67 millimeter.

Welke maat achterdeur u ook zoekt, Jordens heeft een passende oplossing. We bieden namelijk ook de mogelijkheid een achterdeur volledig op maat te maken. We ontzorgen u in het hele traject: we komen eerst samen met u tot een ontwerp en stellen zo uw ideale achterdeur samen. Om ervoor te zorgen dat de deur perfect past, komen we bij u thuis van tevoren de deur inmeten. Is de deur op maat gemaakt, dan komen we die bij u monteren.

Meer weten over deurmaten? Neem contact op!

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of andere vragen over bijvoorbeeld de deurmaat van uw achterdeur? Neemt u dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Wilt u liever langskomen, dan kan dat natuurlijk ook. Maakt u dan direct een afspraak voor een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Zwijndrecht. Onze ervaren adviseurs staan daar voor u klaar. Heeft u toch liever een adviseur bij u aan huis? Ook dat is mogelijk bij Jordens.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?