2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Een goede gezondheid begint met hygiëne!

30 oktober 2020

Het woord ‘hygiëne’ is nog nooit zo vaak gevallen als in 2020, en dat komt natuurlijk allemaal door het corona tijdperk waarin we leven. Om het virus enigszins te onderdrukken is het van belang veel schoon te maken, en dan met name je handen. Je kunt ze niet vaak genoeg wassen! Maar hoe kun je het binnenshuis zo clean mogelijk houden? Wij helpen je een handje op weg. 

Houd je deuren en kozijnen schoon

Veel bacteriën zitten op je handen en deze micro-organismen neem je dus gemakkelijk mee naar binnen. Daarom is van belang regelmatig je handen te wassen voordat je binnenkomt. Toch heb je bij binnenkomst al verschillende dingen aangeraakt. Daar ontkom je simpelweg niet aan. Werk je veel vanuit huis? Dan doe je er goed aan bepaalde ‘schoonmaak maatregelen’ te nemen. Je kunt hierbij extra aandacht besteden aan de volgende aspecten:

  • Maak klinken van je deuren-, handvatten van openslaande kozijnen– en schakelaars dagelijks schoon;
  • Laat de woning ventileren door de ramen geregeld open te zetten;
  • En zoals we al eerder aangegeven hebben: was je handen zo vaak mogelijk! Dit zijn grote bacteriedragers. 

Als er geen sprake is van een corona besmetting in huis hoef je niet met agressieve schoonmaakmiddelen in de weer, maar kun je gewoon schoonmaken met de spullen die je altijd gebruikt. De kans dat je besmet raakt door het aanraken van oppervlaktes is gelukkig klein, maar een schoon huis is natuurlijk altijd fijn en draagt bij aan een betere gezondheid!

Nog 1 schoonmaaktip!

Als je dit al deed kan dit klinken als een open deur die we intrappen, maar volgens het RIVM dien je van hoog naar laag te werken tijdens het schoonmaken. Ook is het aan te raden eerst ‘droog’ schoon te maken en daarna ‘nat’. Dus eerst stofzuigen en afstoffen, vervolgens de boel dweilen en met een natte doek afnemen!

Bovenstaande punten bieden geen volledige garantie om het virus buiten te houden. Ben jij of is iemand uit het huishouden besmet met het coronavirus? Laat je dan altijd adviseren door een expert over hoe je je huis het best kunt desinfecteren.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?