2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Kunststof kozijnen uitzoeken was nog nooit zo makkelijk (én kon nog nooit zo dichtbij!)

12 juli 2019

Een dagje shoppen kan hartstikke leuk zijn, maar we hebben allemaal drukke levens en waar we mogelijk tijd kunnen besteden, doen we dat dan ook graag. Zo zie je al dat steeds meer mensen bijvoorbeeld hun boodschappen laten bezorgen. Lekker makkelijk en het scheelt weer tijd. Wij hadden een vergelijkbaar idee. In plaats van naar de showroom komen, kunnen onze klanten thuis hun kozijnen, deuren en schuifpuien uitzoeken. En dan dan bedoelen we niet via internet, maar de échte kozijnen! Gewoon voor de deur, waar u ze kunt testen, voelen en bovendien meteen advies krijgt. Dat is prettig toch? Daarom zij wij trots op onze enige echte: showroombus!

Hoe werkt dat, die showroombus?

Stel, u wilt nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen, of een kunststof schuifpui. Dan is het soms wel zo makkelijk dat u deze meteen in de omgeving ziet waar deze uiteindelijk ook geplaatst worden. Dat geeft meteen een compleet beeld! Of u zit misschien krap in de tijd? Of het kan zo zijn dat onze showroom in Zwijndrecht wat ver weg is voor u? Dan is de showroombus een echte uitkomst. Via het formulier op de showroombus-pagina vraagt u eenvoudig een bezoek van onze bus aan. U kunt aangeven waar u geïnteresseerd in bent: deuren, schuifpuien of vensters en kozijnen (of allemaal, dat kan natuurlijk ook). En u kunt aanvullende informatie verstrekken, zodat onze medewerkers zich optimaal voor kunnen bereiden en u van passend advies kunnen voorzien.

Kun je echt alles zien in de bus? 

In de showroombus hebben wij een grote verscheidenheid aan producten tentoongesteld die u allemaal kunt voelen en uitproberen. Dus trek gerust alle deuren en ramen open. Zo kunt u vrijblijvend kennis maken met deze kwalitatieve kunststof producten. We hebben een ruime selectie aan voor- en achterdeuren gemaakt en u kunt er alle kunststof kozijnen en schuifpuien zien in verschillende kleuren. En dat allemaal op een paar m2! Over dakkapellen kunnen we u natuurlijk alles vertellen, maar als u deze wil zien, kunt u wel het beste naar onze grote showroom komen.  

Gratis en vrijblijvend

De showroombus is een service naar onze klanten. Goede service vinden wij belangrijk en dat brengen we in praktijk o.a. met deze ‘showroom aan huis’. De juiste producten kiezen wordt makkelijker, u kunt ruim de tijd nemen en u wordt natuurlijk uitgebreid geadviseerd. Dat doen we gratis en vrijblijvend en op het moment dat u het beste uitkomt. Dus laat u naast uw boodschappen ook uw kozijnen voorrijden? Gewoon doen. 

 

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?