2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugRedenen om een schuifpui te nemen

16 augustus 2018

Mooie ramen en deuren zijn van enorm belang voor de algehele uitstraling van een woning. Daarnaast vormen ze natuurlijk een overgang tussen buiten en binnen. Dit onderdeel van uw huis verdient daarom absoluut aandacht. Steeds vaker kiezen woningbezitters ervoor om de traditionele achterdeur te vervangen door een schuifpui. Overweegt u om hetzelfde te doen, maar weet u nog niet precies wat de toegevoegde waarde van een schuifpui nu eigenlijk is? In deze blog lichten we een aantal redenen uit waarom u een schuifpui wilt.

Met een schuifpui bespaart u ruimte

In vergelijking met een reguliere deur neemt een schuifpui aanzienlijk minder ruimte in beslag. Als u deuren hebt die naar buiten of binnen toe openslaan, moet u hier altijd rekening mee houden en ervoor zorgen dat meubels of decoratie niet te dichtbij staan. Met een schuifpui kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten.

Haal meer licht in huis

Een andere belangrijke reden waarom u voor een schuifpui zou willen kiezen, is dat deze meer natuurlijk licht in huis toelaat. Omdat een schuifpui grotendeels bestaat uit glas, kan de zon gemakkelijk de hele kamer verlichten. Een ander bijkomend voordeel is dat uw (woon)kamer hierdoor optisch groter lijkt.

Een kunststof schuifpui is onderhoudsarm

Schuifpuien zijn beschikbaar in verschillende materialen, maar kunststof  is één van de populairste opties. Dit is niet zo vreemd, aangezien schuifpuien van dit materiaal diverse voordelen bieden die schuifpuien van andere materialen niet hebben. Eén van de grootste voordelen is het onderhoudsvrije karakter van deze schuifpuien.

Openslaande deuren zijn in veel gevallen van hout: een materiaal dat een stuk gevoeliger is voor invloeden van buitenaf. Als u besluit een schuifpui van kunststof te nemen, hoeft u niet bang te zijn dat weer en wind hierop hun weerslag hebben.

Kies een schuifpui die voldoet aan uw wensen

Omdat schuifpuien in allerlei varianten komen, is het gemakkelijk om er een te vinden die voldoet aan uw wensen. Het materiaal, de kleur, het type glas, het aantal delen waaruit de schuifpui bestaat; het zijn elementen die aangepast kunnen worden aan uw voorkeuren en uw woning.

Wilt u uw woning ook graag voorzien van een mooi passende schuifpui? In onze showroom vindt u ons complete assortiment. U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen en u te laten adviseren door onze bekwame experts!

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?