2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Elektrische screens – mooie zonwering voor binnen en buiten

4 april 2023

Elektrische screens: waarom is dit een goede optie voor buiten?

Mooie duurzame zonwering is er in vele soorten en maten. Vroeger was de zonwering alleen handmatig te bedienen. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor bijvoorbeeld elektrische screens. Als dit is wat u zoekt, dan bent u bij Jordens aan het juiste adres. Wij zijn al 40 jaar een specialist op het gebied van zonwering. Uiteraard zijn we met onze tijd meegegaan en daarom vindt u bij ons mooie elektrische screens voor buiten. 

De voordelen van elektrische screens

Ten opzichte van handmatig bediende schermen, genieten elektrische screens vele voordelen. We zetten ze hieronder graag voor u uiteen:

  • Groot gebruiksgemak: U hoeft alleen maar op een knop te drukken, en het scherm haalt zichzelf binnen of klapt weer volledig uit. Eenvoudiger kan niet!
  • Smarthome-compatibel: Met een smarthome-aansluiting zijn de schermen eenvoudig op afstand te bedienen: dat gaat gewoon via een speciale app op uw smartphone of tablet.
  • Geen fysieke inspanning vereist: Na een tijdje gaat een handmatige bediening best lastig. Met elektrische screens voor buiten heeft u daar geen last van.
  • Gaan langer mee: Achter elektrische bediening zit minder kracht en daarom gaat het mechanisme langer mee.
  • Geschikt voor hogere verdiepingen: Ook als u een appartement bewoont met een balkon is elektrische zonwering mogelijk. Niet onbelangrijk is het feit dat men zich vaak niet veilig voelt als men op grote hoogte veel inspanning moet leveren om het scherm uit te draaien. Met elektrische screens geniet u gemakkeijk en veilig van schaduw en privacy.

Wat is er mogelijk met elektrische screens voor buiten?

U kunt elektrische screens buiten laten installeren op de ramen van uw woning om de zon buiten te houden en de warmte te weren. Elektrische screens zijn ook handig als overkapping. Denk bijvoorbeeld aan elektrische screens voor een veranda. Dan zit u wel buiten, maar heeft u geen last van de zon. U maakt zo een fijne, koele plek voor uzelf en uw gezinsleden. Voor een serre is het plaatsen van elektrische screens al helemaal een uitvinding. Aangezien een serre bijna helemaal uit glas bestaat, kan het er in de zomer bloedheet worden. Het maakt niet uit dat de elektrische screens buiten hangen. De mechanismes die wij verkopen, zijn namelijk bestand tegen de regen. Ze worden geleverd met een extra kapje, om de regen niet in het mechanisme te laten komen. 

Kies voor de mooiste elektrische screens – neem contact op met Jordens en kom langs in onze showroom

Wilt u meer weten over de elektrische screens? Kom dan langs bij Jordens en vraag een advies op maat. Neem telefonisch contact op of mail naar info@jordens.nl. Onze ervaren specialisten staan voor u klaar.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?