2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Somfy rolluik motoren – geruisloze en slimme technologie

4 april 2023

Uw rolluik met Somfy motor: zonwering waar u geen omkijken naar heeft

Wilt u genieten van alle rust en privacy in uw eigen woning? Dan is een rolluik met Somfy motor de ideale oplossing. Alle Jordens rolluiken worden standaard geleverd met elektrische bediening, maar onze onderscheidende factor is het gebruik van motoren van Somfy. Dit topmerk in de domotica (huiselijke elektronica) maakt hoogwaardige motoren die topprestaties leveren en voorzien zijn van vele extra functies. We zetten ze hier graag voor u op een rij!

De voordelen van een Somfy-aangedreven rolluik

Het primaire model Somfy motor dat wij gebruiken is de nieuwste generatie Somfy IO. Deze is gebouwd van hoogwaardige materialen en biedt een scala aan extra functies:

  • Automatische bediening: Somfy IO rolluikmotoren zijn uitgerust voor automatische bediening. Dit betekent dat je de rolluiken kunt openen en sluiten met een afstandsbediening, smartphone-app of zelfs spraakbesturing. Dit is handig en biedt extra gemak en comfort.
  • Veiligheid: De Somfy IO motoren hebben ingebouwde veiligheidsfuncties. Als het rolluik naar beneden gaat en er een obstakel wordt gedetecteerd, zal het rolluik automatisch stoppen en omhoog gaan om schade aan het obstakel te voorkomen. Dit maakt de rolluiken veiliger in gebruik.
  • Energiebesparing: Rolluikmotoren van Somfy kunnen helpen energie te besparen. Rolluiken bieden een isolerende werking, waardoor de warmte in de winter beter wordt vastgehouden en in de zomer juist buiten wordt gehouden. Gecombineerd met de automatische bediening is het mogelijk om op vaste tijdstippen de rolluiken dicht te doen en te openen – zo vergeet u nooit meer te besparen!
  • Geluidsdemping: De Somfy IO motor is al vrij stil zijn van zichzelf. Mocht u echter voor een geruisloze zonwering willen gaan, dan bieden wij de optie voor het installeren van de Somfy RS100 IO. Deze motor maakt vrijwel geen geluid, en kan nog verder gedempt worden met een geluidsdempende behuizing. Zo geniet u in alle rust van een huis met veiligheid en privacy.

Benieuwd naar rolluiken met Somfy motoren?

Klinkt deze kwaliteits-combinatie u als muziek in de oren? Mooi! Jordens vertelt u graag verder over de mogelijkheden voor het implementeren van rolluiken met Somfy motoren bij u thuis. Neemt u hiervoor contact met ons op, of dien direct online een offerteaanvraag bij ons in. Liever eerst zelf ervaren hoe stil en efficiënt onze rolluiken met Somfy motoren zijn. Dat kan! Maakt u hiervoor een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Zwijndrecht. Onze adviseurs helpen u graag op weg!

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?