2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Uitvalscherm voor het balkon kopen? Jordens weet raad!

4 april 2023

Uitvalscherm voor het balkon: beschut zonnen op uw etagewoning 

Vindt u het ook zo fijn om op een zomerse dag op uw balkon van de zon te genieten? Of het nu gaat om een zonnestraal, een klein zuchtje wind of aan het einde van de dag van de ondergaande zon; drankje erbij en het genot is compleet! Minder fijn is het echter om op uw balkon in de volle zon te zitten. Veel te warm natuurlijk. Ook is het niet prettig om te slapen in een huis dat oververhit is. Een uitvalscherm voor het balkon biedt uitkomst! Bij Jordens vindt u deze in de exacte uitvoering en maat die u zoekt.

Kies voor een uitvalscherm op maat voor uw balkon

De kleur van het uitvalscherm voor uw balkon kunt u bij ons volledig aanpassen aan uw eigen smaak en de stijl van uw woning. Bij Jordens vindt u diverse kleuren, motieven en dessins. Kies voor een klassieke effen kleur of juist de chique strepen in verticale opdruk. 

U kunt zelfs voor de cassette van het mechanisme uit verschillende stijlen en kleuren kiezen. De keuze voor het mooiste uitvalscherm voor uw balkon strekt zich uit tot in de kleinste details. In vrijwel alle opzichten is het mogelijk om een scherm samen te stellen dat exact bij uw wensen aansluit. Het uitvalscherm is niet alleen fraai voor het aanzicht van uw woning, het dient ook als verlenging voor de binnenkant van uw woning. Mooi interieur houdt niet op bij de balkon-drempel; op mooie dagen laat u met uw uitvalscherm uw woonkamer ononderbroken doorlopen naar buiten!

Hoe bereken ik de uitval van een uitvalscherm voor mijn balkon?
Bepaal de juiste uitval voor uw balkon met deze simpele rekensom: neem de totale hoogte van uw kozijnen en deel dit totaal door de helft. Bij dit getal telt u 20 centimeter op. De uitkomst kunt u altijd afronden naar het dichtstbijzijnde getal. Komt u er niet uit? De adviseurs van Jordens staan klaar voor advies op maat.

Kan een uitvalscherm op het balkon wel tegen harde windstoten?
Het is logisch dat u zich zorgen maakt of uw uitvalscherm op het balkon niet kapot gaat na een paar harde windstoten. Hoewel onze zonwering robuust is, adviseren wij om bij harde wind het doek van het scherm terug te rollen in de cassette. Deze zorgt ervoor dat het doek niet kapot waait en niet vies wordt door rondvliegend stof. Reinigen van het doek is dus bijna niet nodig. Nog een ander voordeel is dat het scherm door de cassette nog beter bij de gevel van uw woning past. Gaat er onverwacht toch iets stuk aan het doek of het mechanisme van het scherm? Dan heeft u bij Jordens 10 jaar garantie. 

Wilt u een uitvalscherm voor uw balkon? Kom langs bij Jordens in de showroom of vraag een offerte aan

Wilt u graag een indruk van de mogelijkheden bij Jordens? Komt u dan langs in de showroom en ontdek waarom wij al ruim 40 jaar dé specialist in zonwering zijn. Liever direct een offerte op maat voor het uitvalscherm boven uw balkon ontvangen? Dat kan natuurlijk ook! Belt u ons op 078-2009018, of stuur een e-mail naar info@jordens.nl.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?