2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Verticale gevelbekleding – geef uw woning een moderne look

5 april 2023

Verticale gevelbekleding van kunststof: mooi en duurzaam 

Met mooie verticale gevelbekleding geeft u het aangezicht van uw woning een geheel nieuwe look. De laatste tijd zien we dat verticale kunststof gevelbekleding populair is. Dat is niet voor niets, want kunststof materialen zijn duurzaam, vriendelijk voor het milieu en goed te onderhouden. U kunt zelf uw kleur en profiel kiezen voor de gevelbekleding. Met de verticale gevelbekleding lopen de delen van boven naar beneden. Het zorgt ervoor dat uw huis meer lijkt uit te steken in de hoogte. 

Waarom Keralit als verticale gevelbekleding?

Bij Jordens bieden wij ook Keralit gevelpanelen aan. Keralit staat bekend als duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding. De basis van Keralit is gemaakt van “Fiberyl®” en bestaat onder andere uit gerecyclede kunststoffen met glasvezel. De gevelbekleding wordt afgewerkt met een UV-bestendige toplaag naar een kleur naar eigen keuze. 

Keralit gevelbekleding is ongevoelig voor kromtrekking door vocht, warmte of aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen waardoor schilder- en voegwerk tot het verleden behoren. Bovendien is Keralit® niet van echt hout te onderscheiden, maar wel onderhoudsarm. Als u op zoek bent naar een natuurgetrouwe en milieuvriendelijke gevelrenovatie, dan is de gevelbekleding van Keralit een perfecte keuze.

Verticale gevelbekleding plaatsen

Hoe gaat een gevelrenovatie met verticale gevelbekleding in zijn werk? De specialist zal de bekleding op een bestaande gevel die van hout is gemaakt. Hout is de perfecte ondergrond voor een gevelrenovatie. De aannemer plaatst de delen op de houten latten van de bestaande gevelbekleding. Daarna volgt de plaatsing van de kunststof gevelbekleding. Het mooie van de PVC gevellatten is dat het dunne delen zijn. U verliest dus geen ruimte aan de buitenkant als u de gevel goed wilt isoleren. Wij plaatsen voor u de delen in zowel horizontale als verticale positie, afhankelijk van uw voorkeur. 

Bestel verticale gevelbekleding bij Jordens – specialist met 40 jaar ervaring 

Bent u op zoek naar moderne verticale gevelbekleding van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Jordens aan het goede adres. Als specialist hebben wij 40 jaar ervaring. Kom langs in onze showroom van 2000 m2 en laat u verrassen door het grote aanbod. Wij hebben onze eigen monteurs en geven op onze producten 10 jaar garantie. Neem contact met ons op via het nummer 078-2005859. Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies!

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?