2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugDe deur tot succes… wat deuren al niet kunnen betekenen voor een mooi huis!

20 maart 2020

Je staat er wellicht niet zo bij stil, maar deuren zijn een belangrijk onderdeel van zowel het exterieur als het interieur en van de uitstraling van je stulpje. De juiste deur in de juiste kleur kan veel sfeer geven in- en rondom het huis en zorgt net even voor de extra touch! Wij vertellen je waarom aandacht hieraan besteden van belang kan zijn. Niet alleen omdat het mooi is, maar natuurlijk ook omdat deuren zorgen voor veilig- en geborgenheid. Iets wat bij Jordens hoog in het vaandel staat.

Met de deur in huis vallen

De voordeur, het eerste dat opvalt wanneer je je huis van een afstandje bekijkt. Een item waarvan je graag wilt dat deze er strak uitziet. Het is namelijk een belangrijk onderdeel van  de uitstraling van je woning, eigenlijk een beetje de eerste indruk. Het begint allemaal bij de voordeur. Je steekt er zelf iedere dag je sleutel in, maar ook jouw gasten maken hier hun entree. Je kunt eigenlijk wel stellen dat de voordeur jouw visitekaartje is. Om hiervoor een strakke look en synergie te creëren, is het gebruikelijk de voordeur dezelfde kleur te geven als je kozijnen. 

Daarnaast is een goede voordeur ook nog eens essentieel voor de veiligheid. Alle kunststof deuren van Jordens worden altijd geleverd met veiligheidsbeslag dat standaard voorzien is van het SKG ** of SKG *** keurmerk. 

Voordelen van openslaande deuren

Ruimte creërend en luxueus, dat zijn woorden waar kunststof openslaande deuren mee gepaard gaan. Maar er zijn ook praktische voordelen die zeker niet onopgemerkt mogen blijven:

  • Meer lichtinval: met de lichtinval die gecreëerd wordt door openslaande deuren lijkt je woonkamer een stuk ruimer. Bovendien maakt daglicht ons een stuk vrolijker, een win win situatie dus!
  • Meer verkoeling: niets is lekkerder dan alles openzetten thuis op warme dagen. Met kunststof openslaande deuren wordt jouw tuin een verlengde van je woonkamer. Heerlijk heen en weer pendelen tussen tuin en een koelere woonkamer. Deze vrije doorgang die je nu gecreëerd hebt maakt dat een stuk gemakkelijker!
  • Minder onderhoud: last but not least, de deuren zijn onderhoudsvrij! Na plaatsing heb je er geen omkijken meer naar.

Naast openslaande deuren biedt een kunststof schuifpui ook uitkomst! Deze zorgen voor een soortgelijk effect, alleen net even iets anders. Weten wat de kosten voor een schuifpui plaatsen zijn? Vraag hier meer informatie aan.

Nog meer deuren

In plaats van de openslaande deuren kun je ook kiezen voor een mooie kunststof achterdeurMisschien niet gelijk de deur waar je prioriteit aanstelt, maar als je dan toch bezig bent, dan kun je hier ook een mooie deur voor uitzoeken! Bij Jordens valt er veel te kiezen op het gebied van profiel, kleur en afwerking. Daarom vind je de ideale buitendeur zeker in onze selectie deuren . Het is belangrijk om bij de keuze hiervan ook te kijken naar de stijl van je huis. Past het bij het design en de kleuren in huis? We gaan nog een klein stapje verder… Je loopt de achterdeur uit en treft daar de schuur met schuurdeur. Is deze in lijn met bijvoorbeeld de tegels van de tuin? Of is de deur simpelweg toe aan vervanging? Bij Jordens zijn de kunststof schuurdeuren met kozijn bestand tegen alle weersomstandigheden, en door het kunststof materiaal is een lange levensduur gegarandeerd. Daarnaast voldoen alle producten aan hoge veiligheidsnormen. 

Nu hebben we alle deuren gehad en is jouw huis als het goed is helemaal sfeervol, in stijl en is het één mooi geheel! En dat allemaal door de juiste deur te kiezen, zo makkelijk kan het zijn.

Meer weten over onze deuren? Vraag vrijblijvend informatie aan, of maak een afspraak en kom onze showroom deur platlopen! 

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?