2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugTerrasoverkappingen

U zoekt hoogwaardige terrasoverkappingen gemaakt van sterk aluminium? Bij Jordens leveren wij terrasoverkappingen in vijf mooie kleuren: wit, zilver, crème, groen en antraciet. Onze overkappingen hebben standaard een goot-in-goot-systeem. Daarbij zijn diverse siergoot-modellen leverbaar. Alle terrasoverkappingen hebben afdek latten, wat zorgt voor een strak geheel.

Geniet van het buitenleven, met terrasoverkappingen van Jordens

Met de terrasoverkappingen van Jordens geniet u nog meer van het buitenleven. U zit altijd lekker droog en beschut. Bovendien is een halogeen of led-verlichting optioneel en altijd netjes verwerkt in de dragers. De dakplaten zijn gemaakt van een slagvast polycarbonaat. Dit zorgt dat het dak van de terrasoverkapping zeer lang meegaat. De dakbedekking heeft ook een speciale laag die uv-straling weert. U geniet onder uw overkapping veilig en droog! De transparante dakdekking is ook leverbaar in opaal of helder.

Speciale transparante dakdekking op terrasoverkapping

De terrasoverkappingen hebben in tegenstelling tot glas een zeer lichte dakplaat. Door het speciale materiaal en de constructie van aluminium kan onze terrasoverkapping ook grotere formaten aan. U geniet door de transparante daken ook van vrij zicht. De dakplaten zijn allemaal dubbel gerubberd en de bovenafdekking op het dak kan zowel in zwart als wit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze terrasoverkappingen voor uw tuin? Kom snel langs in onze sfeervolle showroom van 2000m2. U vindt ons in Zwijndrecht. Graag tot ziens!

veranda1
veranda3
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?