Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
Bel me terug

Sinterklaasactie: Gratis Ring video doorbell bij elke voordeur!
Ontvang een gratis Ring video doorbell bij aankoop van een voordeur. Profiteer nu van onze Sinterklaasactie* t/m 5 december 2019 in de showroom. U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken, maar op afspraak heeft u garantie op een adviseur.

Bouwtekening kunststof dakkapel

Een bouwtekening laten maken voor een nieuwe kunststof dakkapel is belangrijk en dient op een professionele manier gemaakt te worden. Jordens, dé leverancier van hoogwaardige kunststof dakkapellen, verzorgt de bouwtekening voor u mits u voor de dakkapel een vergunningsplicht heeft bij uw gemeente.

Wilt u een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Dan verzorgen wij naast de bouwkundige tekening ook de daadwerkelijk vergunning voor u en het vereiste aanvraagformulier.

Wat is een bouwtekening precies?

Jordens is specialist als het gaat om dakkapellen. Daarom kan u bij ons rekenen op een professionele bouwtekening voor uw dakkapel. U ontvangt dan een tekening waarop de afmetingen duidelijk staan aangegeven. Maar er is ook op te zien hoe de dakkapel wordt aangesloten en welke technieken worden toegepast. De bouwtekening is in feite een gebruiksaanwijzing voor de montage van uw dakkapel.

Waarvoor heeft u de bouwtekening van uw dakkapel nodig?

De bouwtekening van uw kunststof dakkapel heeft u nodig wanneer u de bouwvergunning ervoor wilt aanvragen. De gemeente wil namelijk de technische uitwerking van uw bouwplannen zien. Zonder een gedegen bouwtekening kan u ook geen vergunning aanvragen. Bij Jordens verzorgen wij deze zaken kosteloos voor u. Heeft u interesse in een nieuwe dakkapel of renovatie? Neem gerust contact met ons op.