2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Is een uitval zonnescherm windvast? Jordens vertelt u meer!

29 maart 2022

Is een uitval zonnescherm windvast? 

Zonwering maakt het leven in uw tuin een stuk aangenamer. Door de schaduw die het geeft, kunt u de kinderen fijn buiten laten spelen zonder dat ze snel verbranden. U kunt lekker een serie kijken op uw laptop zonder dat de zon in het scherm reflecteert. Werken aan uw tuintafel is ook een stuk makkelijker, als u geen last heeft van de brandende zon. Uiteraard moet de zonwering wel tegen een stootje kunnen en vraagt u zich misschien af: is een uitval zonnescherm windvast? Jazeker, en dat is nog niet alles!

Uw uitval zonnescherm: windvast, gebruiksvriendelijk, op maat

Waarom zou u kiezen voor dit type zonwering? Er zijn tal van redenen:

  • Een uitval zonnescherm is windvast: natuurlijk is het belangrijk dat u het inklapt als er wind in aantocht is. Als deze is ingeklapt, is het scherm behoorlijk robuust. Dat komt door de beschermende cassette die aan de gevel hangt. Deze beschermt niet alleen het doek tegen wind en regen, maar geeft uw woning ook nog eens extra uitstraling.
  • U heeft de keuze uit diverse kleuren, dessins en toepassingen. Een uitval zonnescherm gaat lang mee en daarom is het extra belangrijk dat deze helemaal bij uw woonwensen en stijl past. Kies voor een mooie effen kleur of toch voor een klassiek dessin, zoals verticale strepen.
  • Makkelijk uit te klappen: al onze mechanismes werken soepel en zijn van goede kwaliteit. Wilt u echt geen moeite hoeven doen? Kiest u dan voor onze elektrische mechanismes aan de binnenkant van uw woning.
  • Verlenging van de binnenkant van uw woning: een beschut terras zorgt ervoor dat u ook bij felle zon ongestoord van uw tuin gebruik kunt maken. In die zin kunt u bij mooi weer uw zonnescherm zien als verlenging van uw woonkamer!
  • Uw woning blijft beter op temperatuur: als het erg heet is in uw woning, is dat niet prettig. Of de airconditioning staat zó hard, dat uw rekening net zo hard oploopt. Bespaar uzelf de hitte en de extra kosten door de aanschaf van een mooi zonnescherm. 

Ook in de markt voor een windvast uitval zonnescherm? Kom langs bij Jordens of vraag een offerte aan

Kom langs in onze grote showroom en zie direct welke mogelijkheden er allemaal zijn voor het plaatsen van zonwering bij u thuis. Maak nu een afspraak via het nummer 078-2009258 of mail naar info@jordens.nl. De specialisten van ons familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring staan klaar om u verder te helpen.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?