2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bespaar op uw energierekening met kunststof kozijnen

22 januari 2019

Als men spreekt over energiebesparing wordt er al snel gedacht aan het gebruik van LED verlichting, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar wist u dat behoorlijke isolatie van grote invloed kan zijn op uw energiekosten? 15% van alle gestookte warmte gaat in een doorsnee woning verloren via ramen en deuren. Met een goed geïsoleerd huis kunt u tot wel honderden euro’s per jaar besparen op energiekosten. Wat u vandaag nog kunt doen om te beginnen met besparen, is oriënteren op het gebied van isolatie oplossingen. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld vloerisolatie of gevelisolatie, maar ook voor eenvoudige toepassingen zoals het plaatsen van kunststof kozijnen.

Wat maakt kunststof kozijnen besparend?

Goede kozijnen houden warmte binnen. Op het moment dat uw kozijnen niet voldoende isoleren, door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud en tochtkieren, stroomt de warmte via deze openingen naar buiten. Het gevolg? Koude en tochtige ruimtes.

Kunststof kozijnen isoleren in tegenstelling tot aluminium en houten kozijnen verreweg het beste. Kunststof kozijnen zijn dankzij de constructie van holle ruimtes in combinatie met dubbelglas een waardevolle toevoeging op het gebied van huisisolatie. Daarnaast plaatsen onze vakmensen uw nieuwe kozijnen met zulke precisie dat volledige wind- en waterdichtheid gegarandeerd kan worden. Tocht en kou zullen in de van kunstof kozijnen voorziene ruimtes aanzienlijk afnemen, wat het wooncomfort ten goede komt. Daarnaast gaat er geen warmte meer verloren, wat ervoor zorgt dat ook stookkosten zullen afnemen. Met het vervangen van uw huidige kozijnen door kunststof kozijnen kunt u tot wel honderden euro’s per jaar besparen op uw energierekening!

Isolatie, stabiliteit en stevigheid

Om de beste kwaliteit te kunnen bieden, leveren wij kozijnen van merken als K-vision en inoutic. Daarnaast maken we gebruik van kunststof kozijnen die allen zijn voorzien van 5-kamer technologie. Kozijnen die zijn voorzien van deze technologie, beschikken over een constructie van kleine holle ruimtes. Deze technologie werkt bevorderlijk voor isolatie, stabiliteit en stevigheid.

Het isolerende vermogen van kunststof kozijnen, is slechts één van de vele voordelen van dit type. Bent u benieuwd naar de overige voordelen? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze vakkundige medewerkers beantwoorden al uw vragen omtrent dit onderwerp.

Wilt u ons aanbod het liefst in de omgeving van uw eigen huis bekijken? Dan komen wij graag bij u langs met onze showroombus!

 

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?