2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Dit moet u weten over kunststof kozijnen

19 december 2018

Kozijnen zijn ontzettend belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Het is dan ook belangrijk om te kiezen voor kozijnen die van goede kwaliteit zijn en bovendien ook passen bij de rest van het huis. Steeds meer woningbezitters kiezen voor kunststof kozijnen. Zijn uw kozijnen ook aan vervanging toe en wilt u weten wat u kunt verwachten van kunststof kozijnen? Lees dan snel verder!

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij

Wat kunststof kozijnen onderscheidt van kozijnen van andere materialen is dat ze onderhoudsvrij zijn. Wat dat betekent? Dat het volstaat om de kozijnen eens in de zoveel tijd met een natte doek af te nemen. Kunststof kan namelijk niet gaan rotten zoals bijvoorbeeld hout, en dat betekent dat u er amper naar om hoeft te kijken. Dat scheelt natuurlijk ontzettend veel tijd en moeite!

Minder stoken dankzij kunststof kozijnen

Nog een voordeel van kunststof kozijnen is dat ze erg goed isoleren. Isolatiewaarde wordt altijd aangeduid met de zogenaamde U-waarde: een getal dat uitdrukt hoeveel warmte er per seconde, per vierkante meter en per graad temperatuurverschil naar buiten verdwijnt. Hoe lager de U-waarde, hoe beter een materiaal isoleert. De U-waarde van kunststof kozijnen is, voornamelijk in vergelijking met houten kozijnen, relatief laag. Door te kiezen voor kozijnen van kunststof hoeft u minder te stoken in de winter, en dat scheelt weer op de energierekening.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Prijs- kwaliteitverhouding is één van de belangrijkste factoren die consumenten in acht nemen wanneer ze een keuze moeten maken. Ook wanneer het gaat over het inrichten van uw huis wilt u natuurlijk kiezen voor kwaliteit, maar wel tegen een goede prijs. Kunststof kozijnen zijn in vergelijking met kozijnen van aluminium of hout het meest budgetvriendelijk. Omdat kunststof kozijnen zijn versterkt met staal, zijn ze bovendien ontzettend stevig. Gemiddeld gaan kozijnen van dit type tot wel vijftig jaar mee!

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen en wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom! Wilt u ons aanbod bekijken in uw eigen, vertrouwde omgeving bekijken? Maak dan een afspraak en onze showroombus komt bij u langs!

 

 

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?