2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Is jouw woning klaar voor de koude en natte dagen?

12 oktober 2020

De mooie, zonnige dagen liggen achter ons en deze hebben plaatsgemaakt voor de natte, koudere dagen. De winter ligt nog even voor ons, maar je kunt niet snel genoeg beginnen met jouw huis winterproof maken. Want de tijd vliegt! Graag helpen we jou met het herfst- en winterklaar maken van jouw stekkie en geven we tips waar je allemaal mee aan de slag kunt.

Is jouw dakkapel goed geïsoleerd? 

Om maar even met de deur in huis te vallen: ongeveer 30% van de warmte in huis gaat verloren via het dak. Dit is zonde, want die warmte wil je uiteraard graag in huis houden. Dit cijfer laat zien hoe erg het van belang is een goed geïsoleerd dak te hebben. Dit is waar de dakkapel verschil kan maken. Een goed geïsoleerde dakkapel kan veel voordelen opleveren. Het is goed voor de portemonnee en je wooncomfort wordt aanzienlijk beter. Heb je geen dakkapel? Dan kun je uiteraard voor dakisolatie gaan. Daarbij zijn er talloze andere mogelijkheden om je woning te isoleren. Hier kun je zelfs subsidies voor krijgen! 

Controleer de staat van je kozijnen

Deuren en ramen kunnen koude lucht doorlaten en dit wil je voorkomen. Zijn jouw kozijnen nog goed in tact of vertonen ze bijvoorbeeld houtrot? Dan is deze tijd van het jaar het juiste moment om ze te vervangen. Ga voor kunststof kozijnen, want deze kennen vele pluspunten! Met kunststof kozijnen kun je besparen op je energierekening, omdat ze geen warmte door het glas of kieren laten. De warmte blijft heerlijk binnen en hier kun je dan ook optimaal van genieten. Daarbij zijn kunststof kozijnen ook nog eens een milieubewuste keuze!

Bovenstaande punten zijn voornamelijk van betekenis om de kou buiten te houden, en de warmte niet te laten ontsnappen. Maar denk je er ook aan je huis gezellig te maken? Je kunt direct aan de slag met kleine, eenvoudige aanpassingen in je woning die wonderen kunnen doen voor de ambiance in huis. Met plezier geven we een aantal voorbeelden!

  • Voorkom koude voeten, haal een warm kleed in huis!
  • Zet kaarsen neer op verschillende plekken in huis
  • Schenk aandacht aan je verlichting, is dit sfeervol als het donker is? 
  • Vervang je kussens op de bank in warme kleuren en leg een bijpassende deken neer, want er gaat niks boven een avond bankhangen onder een warm kleedje toch?

In onze grote showroom van 2000m2 kun je al onze kwalitatieve hoogwaardige producten zien, aanraken en ervaren. Zien we je daar?

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?