2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Tijd over door de corona crisis? Ga aan de slag in huis!

12 november 2020

2020 is het jaar van veel thuis zitten. De maatregelen worden aangescherpt, versoepeld, aangescherpt en versoepeld. Thuiswerken is de norm, culturele uitstapjes zijn niet meer vanzelfsprekend en uiteten gaan al helemaal niet. Je bent nog nooit zo erg op huis aangewezen als nu. Dit is dus het perfecte moment om aspecten rondom- en in huis, waar jij normaal geen tijd voor hebt, aan te pakken! Graag vertellen we jou waar je nu je overgebleven tijd perfect aan kunt besteden.

Het verduurzamen van je woning

Dit is een fenomeen dat ongetwijfeld regelmatig door je hoofd spookt en waar je ook écht iets aan wil doen. Maar waar moet je beginnen, en wat is er allemaal mogelijk? Graag zetten we een aantal voorbeelden van verduurzaam mogelijkheden in huis op een rij voor je: 

  • Een rot, houten kozijn vervangen voor een kunststof kozijn;
  • Isolatie aanbrengen in bijvoorbeeld het dak, om te besparen op energiekosten!;
  • Het plaatsen van vloerverwarming;
  • Energie opwekken door middel van zonnepanelen.

Het zijn wellicht de kosten die je tegenhouden de stap daadwerkelijk te nemen. Maar wist je dat je in sommige gevallen subsidie kunt ontvangen voor bepaalde ‘verduurzaam maatregelen’? 

Geef je leefruimte een nieuwe look

Het is niet voor niks dat winkels als Ikea, Gamma en de Intratuin de afgelopen tijd uitpuilen van de mensen. Men gaat volop aan de slag met verbouwen, schilderen, herinrichten en ga nog maar even door. Alles om het huis op te leuken, want daar is nu meer behoefte aan dan ooit te voren. Loop jij ook al een tijdje met ideeën rond over een kleurtje op de muur, een andere eethoek of een goed bureau? Schuif het dan niet voor je uit, maar pak het aan. Een nieuwe uitstraling van je huis zorgt voor een geluksmoment en maakt het weer een stuk leuker om thuis te werken. Daarbij komt verandering van je omgeving ten goede van je productiviteit!

Bepaal je budget

Om al die veranderingen aan te gaan is het zeer belangrijk in kaart te brengen wat je allemaal te besteden hebt. Wat zijn je vaste lasten nu? Wat zijn je inkomsten? Veel mensen hebben dit niet goed op een rijtje. Ga na wat de aanpassingen ongeveer gaan kosten, hoeveel geld je waaraan uit wil geven en maak een plan van aanpak. Ga goed voorbereid te werk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?