2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Tips om de waarde van uw woning te laten stijgen

24 oktober 2018

We willen het allemaal wel: een hogere woningwaarde realiseren. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren waarop dit mogelijk is. In sommige gevallen gaat het om een flinke verbouwing, in andere gevallen komt er een stuk minder werk bij kijken. Of u nu daadwerkelijk van plan bent uw woning een flinke opknapbeurt te geven of enkel nieuwsgierig bent naar alle mogelijkheden: in deze blog geven wij een aantal tips om de waarde van uw woning te laten stijgen.

Laat een dakkapel plaatsen om de woningwaarde te laten stijgen

Wilt u uw huis verbouwen en staat de meerwaarde die dit oplevert daarbij voorop? Dan is het slim om een dakkapel te laten plaatsen. Eerder schreven we al een blog over de vele voordelen van kunststof dakkapellen, en de meerwaarde die dit oplevert is er daar natuurlijk één van! Wij plaatsen een dakkapel al vanaf 5.600 euro, en deze investering wordt vrijwel altijd meer dan terugverdiend. Bovendien biedt een dakkapel extra woongenot – en dat is uiteindelijk onbetaalbaar.

Zorg dat uw gehele woning netjes is onderhouden

Het belang van details kan niet worden onderschat, en dat geldt ook wanneer we het hebben over uw woning. Een goed onderhouden woning levert natuurlijk meer op dan een huis waar nog veel aan gedaan moet worden. Het loont daarom om achterstallig onderhoud aan te pakken. Zorg voor nette deuren, kozijnen en ramen, en pak lekkende of tochtige ruimtes aan. Het zal de waarde van je woning ten goede komen!

Maak uw woning duurzaam

Met een woning die duurzaam is, kunt u op de lange termijn flink wat geld besparen. Niet zo vreemd dus dat mensen die op zoek zijn naar een woning met liefde meer betalen voor een huis dat is voorzien van duurzame onderdelen of oplossingen. Hierbij kun je denken aan zonnepanelen, dubbel glas en goed geïsoleerde vloeren, muren en kozijnen. Van al deze oplossingen profiteert u direct zelf in de vorm van een lagere energierekening. Daarnaast betekent duurzaam wonen ook dat u kiest voor kwaliteit, zodat u lang kunt genieten van uw woning en alles wat erbij hoort.

Wilt u de waarde van uw woning verhogen en overweegt u om een dakkapel, schuifpui of nieuwe kozijnen te nemen? Wij verwelkomen u graag in onze showroom.  Kom langs voor inspiratie of om uw vragen voor te leggen aan onze adviseurs!

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?