2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Top kwaliteit door ervaren monteurs

14 april 2020

Al ruim 40 jaar timmert Jordens aan de weg door hard te werken en hoogwaardige producten te leveren, voorzien van goede service en garantie. Deze perfecte service- en kwalitatieve producten bieden, vindt Jordens één van de belangrijkste zaken. Daarom hebben zij eigen, ervaren monteurs in dienst en huren zij geen externen in. Maar wat zijn de voordelen van het hebben van eigen monteurs en wat voor positieve invloed kan dat hebben op je bedrijf?

Bekend met de producten en diensten

Van dakkapellen tot kunstof kozijnen, het maakt voor het personeel van Jordens niet uit. Zij zijn door en door bekend met de producten en werkwijze van hun bedrijf en kennen alle kneepjes van het vak. Ze beschikken over de complete expertise op alle vlakken en kunnen daarom kwalitatieve diensten leveren.

Vaste werknemers die voor een langere tijd werkzaam zijn voor je bedrijf doen waardevolle ervaring op. Daarmee kun je jouw bedrijf nét iets meer onderscheiden van concurrenten. Een gezonde bedrijfscultuur is erg belangrijk, en met vaste werknemers in dienst bouw je een hechte band op tussen collega’s. Daarnaast bouwen ze ook nog eens een goede band op met klanten die bijvoorbeeld vaker diensten afnemen bij jouw bedrijf. Dit schept vertrouwen!

Hart voor de zaak

Stel je voor: je bent toe aan een nieuwe schuifpui. Dan is het zeer wenselijk dat de werknemer die het plaatst dit zorgvuldig doet. Daarnaast wil je uiteraard dat alles het goed doet en dat het strak is afgewerkt! 

Personeel dat voor een langere tijd in dienst is, hebben vaak meer feeling met het bedrijf waar zij voor werken. Ze hebben hart voor de zaak, wat resulteert in een zorgvuldige werkwijze. Met een vast contract toon je ook als bedrijf jouw loyaliteit naar je werknemers. Andersom kun jij ook rekenen op loyale werknemers. Ze weten dat hun werkgever hen zekerheid kan bieden.  Werknemers die feeling hebben met het bedrijf en zich er thuis voelen zullen sneller geneigd zijn hun werk perfect uit te voeren. Ze zijn dan ook sneller bereid het beste uit zichzelf te halen.

Tip van ons: werknemers waarderen het enorm als je in ze investeert. Het laat zien dat jij een toekomst voor hen bij je bedrijf in gedachten hebt en dat jij in hen gelooft. Door hen opleidingen aan te bieden, vergroot je hun waarde op de arbeidsmarkt, en ook hun werkplezier. Dat maakt jou weer een goede werkgever!

Meer informatie ontvangen over de producten of diensten van Jordens? Vraag het hier gemakkelijk aan! 

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?