2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Waarom zou u uw woning verbouwen?

18 oktober 2018

Verbouwen: het is weliswaar een flinke onderneming waar veel tijd in gaat zitten, maar het uiteindelijke resultaat maakt alles weer goed! Wilt u graag iets veranderen aan uw woning en overweegt u daarom te gaan verbouwen? In deze blog vertellen wij u welke voordelen het verbouwen van uw woning met zich meebrengt.

Verbouwen om extra ruimte te creëren

Wanneer u het erg naar uw zin heeft in uw woning, maar graag wat meer ruimte zou willen, biedt een verbouwing de oplossing. Als u behoefte heeft aan flink wat meer ruimte, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om extra kamers bij te laten bouwen of een bestaande ruimte juist op te delen in afzonderlijke kamers.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van dakkapellen. Vergeleken met de eerder genoemde optie, is dit natuurlijk veel laagdrempeliger. Een dakkapel zorgt ervoor dat de beloopbare oppervlakte van uw huis wordt vergroot. Die stoffige zolderkamer of dat krappe opberghok kunnen dankzij een dakkapel bijvoorbeeld worden omgetoverd in fijne slaap-, werk- of logeerkamers!

Steek uw woning in een modern jasje

Veel mensen die gaan verbouwen, doen dit om hun huis te moderniseren. Natuurlijk zorgt dit ervoor dat uw woning er direct mooier op wordt, en bovendien biedt een modern huis vaak ook meer wooncomfort! Aanpassingen waar u aan kunt denken, zijn het plaatsen van kunststof kozijnen of kunststof schuifpuien. Ramen en deuren springen altijd direct in het oog, en kunnen allesbepalend zijn voor de totale uitstraling van een huis. Tegelijkertijd kunt u op termijn besparen wanneer u uw woning moderniseert. Kunststof kozijnen staan bijvoorbeeld bekend om hun goede isolatievermogen. Met dit type kozijnen zult u uiteindelijk dus besparen op uw stookkosten.

Een verbouwing betaalt zich vaak weer uit

Verbouwen betekent investeren, maar gelukkig verdient u dit in bijna alle gevallen ook weer terug. Zoals gezegd kan een verbouwing ervoor zorgen dat u juist kosten bespaart, bijvoorbeeld omdat uw huis beter geïsoleerd is en uw energierekening daardoor lager. Bovendien zorgt een verbouwing ook voor meerwaarde. Als u uw woning wilt verkopen, kunt u een hogere vraagprijs hanteren wanneer uw woning modern en netjes afgewerkt is.

Heeft u direct zin gekregen om uw woning te voorzien van mooie nieuwe schuifpuien, kozijnen of dakkapellen? Wij staan natuurlijk voor u klaar! U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te komen doen en advies in te winnen.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?