2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Een uitvalscherm kopen? Jordens biedt keuze in zonwering!

4 april 2023

Goed voorbereid een uitvalscherm kopen

Wilt u aangenaam vertoeven in de tuin? Dan bent u bij Jordens aan het juiste adres! Wij horen vaak van onze klanten dat het zich echt terugbetaalt om te investeren in een uitvalscherm. Zo merken onze klanten dat zij weer prettig in de tuin kunnen werken, zonder dat ze last hebben van de zon die op het scherm van hun laptop schijnt. Ook is het voor de kinderen veel fijner en gezonder om te spelen in de schaduw, zeker in de middagen, wanneer de zon fel schijnt. Bent u ook overtuigd en wilt u een uitvalscherm kopen voor uw woning, doe dan uw voordeel met het advies van Jordens!

Waar moet u op letten bij de aankoop van een uitvalscherm?

Bij een uitvalscherm kopen komt vaak meer kijken dan de meeste mensen denken. Als u van plan bent om deze investering te doen, let dan op de volgende punten: 

Maat van uw uitvalscherm
Wilt u zelf de juiste uitval bepalen? Neem dan de totale hoogte van uw kozijnen en deel dit door 2. Bij dit getal telt u 20 cm op. De uitkomst kunt u altijd afronden naar het dichtstbijzijnde getal. Standaard maten voor uw uitval zijn 100, 115 of 135 centimeter. 

Kwaliteit van uw uitvalscherm
Uiteraard is de kwaliteit van uw uitvalscherm ook ontzettend belangrijk. Het is namelijk de bedoeling dat uw uitvalscherm lang meegaat, zonder dat het schade oploopt. Omdat wij bij Jordens voor kwaliteit staan, kiezen wij voor het Nederlandse merk Sunmaster. Loopt het uitvalscherm toch schade op? Wij bieden maar liefst 10 jaar garantie op onze producten. 

Professionele plaatsing en advies 
Een zonnescherm is een goede, maar soms ook een aanzienlijke investering. Ga er daarom niet zelf mee aan de slag, maar laat u liever goed informeren en helpen door de echte specialist. Dan weet u zeker dat het goed komt en u geen extra kosten maakt door herstel- of reparatiewerkzaamheden. De specialisten van Jordens bieden al ruim 40 jaar topservice en gedegen advies op basis van kennis en ervaring.

Wilt u een uitvalscherm kopen? Kom langs of vraag een offerte aan

Ook enthousiast geworden over de mogelijkheden voor zonwering? Komt u dan langs in de showroom van Jordens. In deze ruime omgeving van maar liefst 2000 m2 kunt u in alle rust onze producten bekijken en krijgt u direct een indruk van de mogelijkheden. Wilt u een offerte op maat voor het uitvalscherm? Ook dat kan uiteraard. Bel ons via 078-2009018 of mail naar info@jordens.nl.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?