2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terugVelux dakraam plaatsen

21 maart 2022

Een dakraam zorgt voor voldoende daglicht en ventilatie op een donkere plek als de zolder. Wilt u van deze ruimte in huis een mooie en lichte kamer maken? Dan is een Velux dakraam plaatsen de ideale oplossing. Dit doet u vanaf de binnenkant van uw woning. Het is niet nodig om het dak op te gaan, dat scheelt. Wilt u weten hoe een Velux dakraam plaatsen in zijn werk gaat? In dit artikel leest u daarover een korte beschrijving.

Wat zijn de voordelen van een Velux dakraam plaatsen?

Door een Velux dakraam plaatsen knapt uw zolder echt op. Dit zijn de voordelen van investeren in een mooi en stevig dakraam:

  • Onderhoudsvriendelijk: onze nieuwe kunststof dakramen hebben geen schilderwerk of beits nodig. Het enige dat u hoeft te doen is het kozijn afnemen met een doekje met allesreiniger. 
  • Weerbestendig: de kunststof kozijnen kunnen tegen zowel warme als koude weersomstandigheden. Daarom heeft u echt jarenlang plezier van uw Velux dakraam. 
  • Brandveilig: de nieuwe kunststof kozijnen vatten nauwelijks vlam. Dat maakt de Velux dakramen bijzonder veilig. 
  • Comfortabele extra kamer: door de grote hoeveelheid licht, is de zolder na het plaatsen van een dakraam te gebruiken als extra kamer. Zo creëert u meer woonruimte en stijgt uw woningwaarde.

Dakraam plaatsen met de juiste afmetingen 

Bent u overtuigd van de kwaliteiten en voordelen van een Velux dakraam? Dan is het tijd voor de volgende stap. Laten we samen de juiste afmetingen vinden. Heeft u al een Velux dakraam? De maat van een Velux dakraam staat met een code beschreven op het typeplaatje dat op het dakraam gemonteerd is. Staat er nog geen code aan de binnenkant? Meet dan de breedte en hoogte van uw huidige dakraam. Dat doet u vanaf de betimmering van het kozijn.

Hoe gaat u aan de slag met een Velux dakraam plaatsen?

Als eerste bepaalt u de plaats van het dakraam. De tweede stap is het bevestigen van de draagbalken. Die balken bevestigt u aan de randen. Maak het gat en bevestig het tegen het raamwerk. De laatste stap is het monteren van het dakraam. Bent u zelf niet zo handig of heeft u weinig vrije tijd? Wij plaatsen het Velux dakraam graag voor u.

Wilt u een dakraam laten plaatsen? Kies een ervaren bedrijf

Jordens is een familiebedrijf met 35 jaar ervaring. U mag ons zeker dé specialist noemen in het plaatsen van Velux dakramen. Wij doen dit al vanaf een prijs van 950 euro. U kunt contact met ons opnemen door te bellen op telefoonnummer 078 20 40 583 of een WhatsApp bericht te sturen naar 06 899 910 85. Bovendien kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen, een informatieaanvraag indienen of een e-mail sturen naar info@jordens.nl.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?