2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKunststof gevelbekleding: dit zijn de voordelen!

9 juli 2020

Rabatdelen, gevelpanelen, schroten of ook wel: gevelbekleding! Gevelbekleding is materiaal waarmee je de gevel van jouw woning bekleed. Is jouw huidige gevel bijvoorbeeld aan vervanging toe of heb je zin in een nieuwe look? Dan is kunststof gevelbekleding een goede en budgetvriendelijke manier om jouw woning een geheel nieuwe uitstraling te geven. Maar dat is niet alles. Als we het hebben over de voordelen van kunststof gevelbekleding kunnen we een lange lijst maken. En dat doen we dan ook graag! Lees je mee?

Minimaal onderhoud met kunststof gevelbekleding

Minimaal onderhoud klinkt iedereen als muziek in de oren, en dat begrijpen wij maar al te goed! Niemand staat erom te springen om regelmatig de gevel te schrobben. Met kunststof gevelbekleding heb je genoeg aan een emmertje sop, een doekje of een waterstraal en jouw buitenmuur is binnen no-time schoongemaakt. Anders dan bij houten gevelbekleding hoeft kunststof niet gelakt of geschilderd te worden. Makkelijk toch? Hier hoef je dan ook geen extra kosten voor te maken! 

Kunststof gevelbekleding en isolatie

Als je kiest voor kunststof gevelpanelen kun je hier ook een isolatielaag achter aanbrengen. Als je dan toch bezig bent, kun je het beter direct goed aanpakken! Bij het isoleren van de buitenmuren en de gevelbekleding speelt de dikte van de isolatie een belangrijke rol voor het uiteindelijke energieverbruik. De gevelpanelen zijn bestand tegen vocht en uv straling. De panelen blijven zijn kwaliteit houden en trekken niet krom door bijvoorbeeld de warmte. Je stelt bij Jordens zelf de afwerking, kleur en dikte samen. De bekleding is er in verschillende kleuren en profielen, en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Zo creëer je jouw eigen, unieke buitenwand die geheel naar jouw wens is.

Kunststof is milieuvriendelijk materiaal

Naast deze voordelen zou het ook mooi zijn als je een steentje bij kunt dragen aan een beter milieu. En dat kan. Kunststof is een duurzaam product, gemakkelijk te recyclen en heeft een levensverwachting van ongeveer 30 jaar. Daarbij is het ook nog eens goed bestand tegen welke weersinvloeden dan ook. Schimmel, rotting of verkleuring door vies weer is bij kunststof gevelbekleding niet aan de orde. Je draagt niet alleen een steentje bij aan een beter milieu, maar ook aan jouw eigen portemonnee! De gevelbekleding heeft namelijk een goede prijs en kwaliteitverhouding en gaat lang mee. Het is een eenmalige investering waar je vrijwel geen onderhoudskosten meer aan hebt!

Wij van Jordens werken standaard met eigen ervaren monteurs bieden 10 jaar garantie en advies aan huis. Wil je jouw woning verfraaien met hoogwaardige Keralit kunststof gevelbekleding? Dan kies je voor de kwaliteitsproducten van Jordens.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?