Jordens en duurzaamheid

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Jordens bouwt mee aan een duurzame toekomst

Jordens draagt graag haar steentje bij aan een duurzame toekomst. Het verduurzamen van onze onderneming ligt ons dan ook na aan het hart. Zo hebben we bijvoorbeeld onze werkprocessen zoveel mogelijk gedigitaliseerd, waardoor we bijna papierloos te werk gaan. Ook hebben we bewust gekozen voor optimale isolatie van de showroom en ons kantoor en maken we enkel gebruik van LED verlichting. Ons moderne wagenpark is zuinig en zorgt voor minimale uitstoot wanneer we bij u langskomen voor een afspraak met een van onze adviseurs of voor de montage van uw nieuwe kunststof kozijnen, dakkapel of schuifpui. De parkeerplaats bij onze showroom is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto’s. Als u bij ons langs komt kunt u hier uiteraard gebruik van maken! 

 

Recyclen vinden wij eveneens belangrijk. Zo wordt kunststof restmateriaal van bijvoorbeeld de afwerking, keralit en uw oude kunststof kozijnen apart van elkaar gescheiden, zodat deze materialen gerecycled kunnen worden tot nieuwe, goed isolerende kunststof kozijnen! 

 

Dit is slechts een greep uit de milieuvriendelijke keuzes die wij intern maken. Het bieden van kwalitatieve kunststof toepassingen met een sterk isolerende waarde, is waarmee we écht het verschil kunnen maken. Onze producten maken het namelijk mogelijk dat ook u uw steentje bij kunt dragen aan een schoner milieu. Samen staan we immers sterker! 

Verbeter de isolatie van uw woning met kunststof én bespaar

Kunststof toepassingen zoals de nieuwste generatie kunststof kozijnen, dakkapellen en schuifpuien zijn voorzien van speciale technologieën die bijdragen aan een verbeterde isolatie van uw woning. Dit heeft als groot voordeel dat gestookte warmte van bijvoorbeeld de centrale verwarming beter behouden blijft, waardoor u minder hard hoeft te stoken voor een aangename binnentemperatuur. 

 

Dit zult u op termijn niet alleen in uw portemonnee merken, maar ook in uw uitstoot. Het verwarmen van een woning of een bedrijfspand gebeurt veelal met aardgas. Bij het verstoken van aardgas komt CO2 vrij, wat één van de boosdoeners is voor de opwarming van de aarde en dus klimaatverandering. Het verbeteren van de isolatie van de woning door te kiezen voor isolerende kozijnen zorgt er dus voor dat u energie bespaart en uw CO2 uitstoot door verwarming reduceert! 

 

Ook met het oog op de toekomst is het vervangen van bijvoorbeeld uw kozijnen door kunststof exemplaren een gerechtvaardigde beslissing. Verwacht wordt namelijk dat aardgas in de toekomst minder gangbaar zal zijn als verwarmingsbron. Duurzame opties zoals bijvoorbeeld de warmtepomp zullen gebruikelijker worden. Voor een verwarmingsbron als deze is een goed geïsoleerde woning echter wel een vereiste! 

Kunststof toepassingen van Jordens

Onze kunststof kozijnen, dakkapellen en schuifpuien zijn niet alleen van de beste kwaliteit, maar zijn ook ontwikkeld volgens de nieuwste technieken voor een optimale isolatiewaarde. Zo zijn kunststof kozijnen van Jordens standaard voorzien van de sterk isolerende 5 / 6 kamer technologie, meerdere rubber / borstel afdichtingen en plaatsen we tijdens de montage altijd een dubbele afdichting rondom, om luchtdicht te bouwen. 

 

Daarnaast werken wij samen met kozijnmerken die net zoveel waarde hechten aan een duurzame toekomst als wij. Zo is voor de productie van nieuwe kozijnen gebruik gemaakt van gerecyclede grondstoffen voor zowel de kunststof, het glas als het beslag. 

Wilt u meer weten? Bezoek onze showroom!

Wilt u meer informatie over het verbeteren van de isolatie van uw woning? Kom dan langs in onze showroom in Zwijndrecht of bel ons op het nummer 078 619 81 77. Onze ervaren adviseurs vertellen u er alles over. Bespreekt u de mogelijkheden liever in het comfort van uw eigen omgeving? Geen enkel probleem, wij komen dan langs bij u thuis.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?