2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Service en garantie

Jordens Kunststoffen B.V. is sinds 1983 een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige kunststof producten voor woningen en bedrijfspanden. Het streven van de onderneming is het leveren van kwaliteit en zekerheid aan haar klanten. Kwaliteit in de vorm van hoogwaardige producten en een vakkundige montage, en zekerheid in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening. Dat de producten kwalitatief hoogstaand zijn blijkt wel uit het feit dat u tot 10 jaar garantie krijgt. Voorts beschikt de onderneming over eigen, goed opgeleide, vakkundige en ervaren montageteams om ook op het gebied van montage de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

 

De onderneming is voornamelijk actief op de particuliere markt in zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

 

Jordens Kunststoffen B.V. is gevestigd aan de Anthonie van Leeuwenhoekstraat 2-4 te 3331 ET Zwijndrecht. Op dit adres is ook de voor Nederlandse begrippen unieke showroom gevestigd, waar u een uitgebreid overzicht kunt krijgen van de mogelijkheden van kunststof toepassingen aan en in uw woning of bedrijfspand.

 

Tijdens uw bezoek aan de showroom van Jordens staan onze adviseurs u graag te woord om u te informeren over de voordelen van kunststof en om samen met u een verantwoorde keuze te maken, die geheel aan uw wensen voldoet. Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken, bel dan voor een afspraak (078 619 81 77) en één van onze adviseurs komt geheel vrijblijvend, op het tijdstip dat het u schikt, bij u thuis op bezoek om uw wensen te bespreken.

 

De beslissing om met kunststof producten de kwaliteit en uitstraling van uw woning of bedrijfspand te vergroten neemt u uiteraard niet zomaar. U laat zich natuurlijk eerst grondig informeren. Nu kunt u natuurlijk alle adresjes in de regio afrijden waar kunststof producten worden verkocht, maar u kunt ook in één keer naar Jordens gaan. Want daar vindt u in een showroom van ruim 2000 m2 alle denkbare oplossingen voor vensters en kozijnen, deuren, schuifpuien, erkers, serres en andere buitenpartijen in kunststof.

 

Bovendien is het belangrijk om met een solide bedrijf in zee te gaan voordat u de eerste aanbetaling doet… Loop dus niet meer leveranciers af dan nodig is…. en loop geen enkel risico.

Vraag hier uw service aan
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?