2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKozijnen vervangen door kunststof kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Jordens is dé leverancier van hoogwaardige, onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen. U krijgt kwalitatieve kunststof kozijnen met een mooi uiterlijk die zorgen voor het besparen van energie en het verbeteren van wooncomfort. Wij maken gebruik van de merken K-Vision en Inoutic, deze kozijnen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en alle mogelijke maten.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over de prijzen? Wij plaatsen kunststof kozijnen al vanaf de prijs van € 580,- (inclusief BTW) – altijd op maat en aansluitend bij uw wensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten vertellen u precies wat de kosten zijn van uw ideale kunststof kozijn!

Kozijnen passend bij uw voorkeur en stijl

Onze kunststof kozijnen kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep kozijn of in een combinatie van deze twee uitvoeringen. De draai/kiep ramen worden allemaal voorzien van SKG ** veiligheidsbeslag. De verschillende uitvoeringen van de kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen; van modern en industrieel tot aan monumentaal.

 

Jordens maakt gebruik van de nieuwe generatie kunststof kozijnen met een 5-kamer technologie: dit zorgt voor maximale isolatie en hoge stabiliteit van de kozijnen en de draaiende delen. Daarbij heeft u de keuze uit drie soorten profielen: het AD profiel, HL (Holland) profiel of Cubus HVL (houtverbindingslook) profiel. Voor de finishing touch heeft u bij Jordens ook de keuze uit een gladde of houtnerf afwerking.

 

U kiest bij ons uit de nieuwe generatie kunststof kozijnen met een 5-kamer technologie. Dit zorgt voor maximale isolatie en hoge stabiliteit van de kozijnen en draaiende delen. Daarbij heeft u de keuze uit twee soorten profielen: het AD profiel of HL (Holland) profiel. Tenslotte heeft u bij Jordens ook de keuze uit een gladde of houtlook afwerking.

Bekijk onze kunststof kozijnen in de showroom!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via [adcalls] of kom langs om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Hier kunt alle mogelijke kunststof kozijnen voor uw woning of bedrijfspand van dichtbij bekijken. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder. Van A tot Z: alles is geregeld bij Jordens!

Politie-keurmerk-veilig-won
SKG-keurmerk
KOMO-keurmerk
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?